Dobro došli !

Camping "Mali Wimbledon" je porodični kamp, gdje cijela porodica brine o ugođaju svojih gostiju. Kamp je smješten 10 km južno od Mostara, na samom ulasku u mali hercegovački gradić Blagaj. Prostire se na površini od 7.000 m2.

Osim četrdesetak mjesta za kampovanje, u svojoj ponudi imamo i 4 sobe sa osam kreveta (sobe s tušem, kuhinjom, tv+sat, wireless internet vezom i parkingom). Gostima kampa na raspolaganju su lijepo uređene muške i ženske sanitarije sa toplom vodom, veš mašine, hemijski wc, teniski tereni, fudbalski teren.

Za vrijeme boravka u našem kampu gosti mogu iskoristiti priliku i obići kulturno-historijske spomenike i prorodne ljepote na području Hercegovine, kao što su stari grad i Stari most u Mostaru, vrelo Bune sa derviškom tekijom, stari grad Počitelj, kamene stećke u Stocu, vodopad Kravice, Mogorjelo u Čapljini i druga mjesta.

Gosti našeg kampa su uglavnom ljubitelji prirode i sporta (tenis, fudbal, biciklizam, lov, ribolov, plivanje, rafting, planinarenje...) i kamp je poznat kao miran kamp, tako da kod nas ljetuju familije sa djecom!"Svojim gostima smo na raspolaganju 24 sata, te želimo svim budućim gostima dobrodošlicu i ugodan boravak u kampu!"

Ibro & Badema Zalihić - "Mali Wimbledon"